Tokokat teszteltünk az új iPhone 12 szériához

Ez az év a nagy változások éve az iPhone-ok számára. Nagyon sok külső és belső újítást találhatunk a új készülékekben. A külső elegánsabb és letisztultabb lett, azonban ez azt jelenti, hogy új iPhone 12 tokokat is kell vennünk a védelmük érdekében. Ha megpróbál dönteni az iPhone 12 és 12 Pro között, a jó hír – eset szempontjából mindenképpen – az, hogy ezek a modellek azonos méretűek és ugyanazt a tokot veszik fel. Az iPhone 12 Max és az iPhone 12 Mini még nem érkezett meg, de tokok már kaphatók ezekhez a modellekhez.

Az alábbi tesztben leteszteltük a legjobb iPhone tokokat, amik tökéletesen illeszkednek a megújult dizájnnal rendelkező iPhone szériára. A tesztben természetesen nem tudtunk minden gyártót szerepeltetni, mivel a telefon még cska korlátozott számban elérhető a boltokban, és ez a védőtokokra is igaz. Ettől függetlenül megpróbáltuk összeszedni a közönség által legjobbnak ítélt védelmeket.

Tokzone iPhone 12 tokok

A sor elejére tettük a legjobbnak ítélt iPhone 12 tokot, hogy aki csak ezért olvasná el a tesztet egyből megkapja amit szeretett volna. Kimagasló fölénnyel nyerték meg a tesztet a Tokzone.hu tokok, amelyek tökéletesen illeszkedneka legújabb Apple iPhone-ra. Minden tesztelt tok prémium védelmet nyújtott az ejtés tesztek során az új iPhone 12 készüléknek, továbbá elegáns dizájnja messze a mezőny fölé emelte a magyar webáruházban forgalmazott hátlapokat.

A termékek közül teszteltük a Liquid Air vékonyított szilikontokot, ami speciális anyaghasználatával tökéletes védelmet nyújt a leejtések ellen, a telefont azonban mégis megtartja eredeti formájában vékonyított anyaghasználatának köszönhetően. Prémium dizájn, prémium külsőbe csomagolva, akár 1 munkanap alatt kiszállítva Magyarország összes pontjára.

https://www.tokzone.hu

Speck telefontokok

Az elmúlt évben a Speck megjelent néhány új tokkal az iPhone 11-hez, és most már elérhetők az iPhone 12-hez is. Mivel drága ízlésem van, nekem személy szerint tetszik a 60 dolláros Presido2 Armor Cloud (fehér modell a jobb oldalon a fénykép). De a Presidio2 Pro (a fényképen szürke tok is) kiváló. Ha tiszta esetet szeretne, a Speck többféle modell közül választhat, köztük a Presidio Perfect-Clear with Grips.

Az összes új modell nagyon jó zuhanásvédelemmel rendelkezik (modelltől függően 13-16 láb), valamint a Speck Microban antimikrobiális védelemmel rendelkezik. Az esetek 40 dollárnál kezdődnek a különböző színválasztékokban, de a Speck 30% kedvezményt ad Önnek az első megrendelésnél a weboldalán.

https://www.speckproducts.com

Spigen iPhone 12 hátlapok

Ha olcsó, tiszta tokot keres az új iPhone 12-hez, a Spigen Ultra Hybrid jó ár-értékű, körülbelül 12 és 15 dollár között, a díszítés színétől vagy az iPhone 12 verziójától függően (igen, van néhány színválaszték).

Az esetre nincs besorolási besorolás, de úgy tűnik, hogy a Spigen átlátszó esetek ésszerű védelmet nyújtanak. Ha erősebb védelmet szeretne, akkor a Spigen Tough Armor tokja 17 dollárért választható, de én személy szerint a Spigen Ultra és Neo Hybrid tokjait preferálom. Ne feledje, hogy ezeknek az olcsóbb, egyértelmű eseteknek sokaknak az a szokása, hogy az idő múlásával sárgulnak és leromlanak (és kevésbé áttetszővé válnak), de elég olcsóak, így valószínűleg nem bánja, ha kicseréli a helyettesítőt, ha ez megtörténik.

https://www.spigen.com

Magsafe Apple tokok

Vegye figyelembe, hogy az összes új iPhone 12 modell fel van szerelve az Apple új MagSafe szolgáltatásával , amely lehetővé teszi a gyorsabb vezeték nélküli töltést kompatibilis töltővel. Lehetővé teszi az opcionális kiegészítők – köztük egy mini pénztárca – használatát is, amelyek mágnesesen tapadnak a telefon hátuljához. Az új iPhone-ok be vannak ágyazva az Apple által “mágnesek tömbjeként” leírtak közé (az Apple szerint újrahasznosítottak) egy központosított töltőtekercs körül, amely akár 15 wattos energiát is képes kihúzni. Ez kétszer olyan erős, mint a korábbi iPhone-ok vezeték nélküli töltése, de megegyezik azzal az erővel, amelyet sok android-telefon képes kihasználni a szokásos Qi vezeték nélküli töltőkből.

Szüksége lesz egy Apple MagSafe töltőre vagy egy Apple által jóváhagyott MagSafe töltőre egy harmadik féltől származó kiegészítő gyártótól a 15 W-os töltési sebesség eléréséhez, de a telefon még mindig 7,5 W-ot fog tölteni szabványos vezeték nélküli töltőkkel, amelyek támogatják ezt a sebességet vagy nagyobb . A listán szereplő esetek többsége kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel , de még nem teszteltük őket az Apple MagSafe töltőjével. Ezeket az eredményeket hozzáadjuk, ha a következő napokban megszerezzük a megfelelő eszközöket.