OnePlus 12 specifikáció és újdonságok

Amikor a csúcskategóriás telefonok bemutatásáról van szó, könnyen lehet azt hinni, hogy 2023 unalmas lesz, mielőtt elkezdődne a 2024, és minden kezdődne elölről. De tévednél, mert a OnePlus 12 hamarosan bejelentésre kerül, és megérkezik több mint egy hónappal a Samsung saját csúcsmodellei előtt.

A Samsungtól várhatóan januárban leleplezendő Galaxy S24 sorozat előtt most világossá vált, hogy a OnePlus előbbre fog kerülni a versenyben a OnePlus 12 bemutatásával, 2023. december 4-én. A OnePlus-nek hagyománya van azzal, hogy új telefonjait korábban piacra dobja, mint a legtöbb más cég, és most már tudjuk, hogy a telefon hivatalosan 2023. december 4-én, 19:00 órakor kerül bemutatásra Kínában.

Egy új kijelző, amit várhatunk A bejelentést megerősítette a Weibo posztja Li JieLouis-tól, a OnePlus kínai elnökétől. Ez a modell különösen fontos a OnePlus számára, mivel ez a telefon része lesz a vállalat tizedik évfordulói ünneplésének.

Az utóbbi időben számos szivárgásról hallottunk a OnePlus 12-vel kapcsolatban, ideértve a telefon BOE legújabb X1 OLED kijelzőjének 2K felbontását és 2600 nites csúcsfényességét. Ez valószínűleg egy rendkívül nagy teljesítményű kijelző lesz, és várhatóan az egyik legjobb kijelző a piacon.

Egyéb szivárgások azt sugallják, hogy a telefon rendelkezni fog 50W vezeték nélküli töltési képességgel, és természetesen a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip használatával. A kamerákat illetően valószínűleg egy 50 megapixeles fő szenzorhoz csatlakozik egy 64 megapixeles 3x optikai zoom kamera. Egy 50 megapixeles ultraszéles lencse zárja le a fő kamera rendszert.

Természetesen sok olyan dolog van, amit még nem tudunk, például mikor lesz a telefon nemzetközi eladásra kapható, és mennyibe fog kerülni, ha már kapható. A tárhelylehetőségeket még nem erősítették meg, és mindig van esély arra, hogy a jelenlegi szivárgások nem pontosak. Szerencsére nem kell sokáig várni, hogy megtudjuk, mit kínál az új telefon.