Nézzünk pár különleges tokot az iPhone X-hez!

A Sena olyan kiváló minőségű bőrdobozokat tesz, amelyek kellemesnek és elegánsnak tűnnek. Nagyon sok tervet szerettem a Sena-tokok kínálatába, és azok, akik kedvelik a bőröndöket, mindenképpen szeretnék megnézni ezt a márkát. Az Isa Wallet Case egy óriási hevederrel van ellátva, így hordozhat kereszttestet, ami teljesen nevetségesnek tűnik számomra. Egyáltalán nem szeretném, ha az iPhone X-en ilyen módon csípődni kezdtem, és amíg a heveder eltávolítható, ha ezt a tokot használjuk anélkül, alul van két meglehetősen nagy hurok.

A legjobb iPhone x tokok itthonról

Mivel ez egy csomó összefogás, kicsit nehéz be- és kikapcsolni, tehát ez nem valami, amit szeretnél kapni, ha gyakran cserélsz az tokokat. Világos, hogy láthatja az iPhone X designját, és elég vastag, hogy nagyon védettnek tűnik. Ez a védelmi szint sok ömlesztettséget eredményez, így nem ez a helyzet az olyan embereknek is, akik kedvelik a karcsú designokat.

Sokat kerestük a legjobb védelmet adó tokot az új Apple készülékünkre, mert természetesen nem szeretnénk idő előtt összetörni a méregdrága készüléket. Ekkor bukkantunk rá a Phonebox.hu egyik legjobb iPhone X tokjára, megegyezik a nyakpántos tokkal, de kétszínű konstrukciója nőiesebb. Sok szín körül választhatunk köztük rózsaszín kék és zöld közül is. Ugyanaz a puha, párnázott bőr, nyitott alja a csúszó, könnyen nyomható fém gomboknak és a karcsú peremnek, hogy megvédje a kijelzőt

Sajnos a gombok nagyon nehéz nyomást gyakorolni ebben az tokban, ami jelentős hátránya annak, hogy milyen fontos a gomb használata az iPhone X-ben. A kijelző körül egy nagy perem van, amely megvédi azt, amikor lefelé vagy cseppekről van szó, és köszönetet mond egy ilyen kúpos kialakításnak köszönhetően, nem sokat veszít a lecsúszással. 80 dollárnál drágább tok, és nem ajánlom (főként a gombok miatt), hacsak nem igényel magasabb szintű védelmet, mint az átlagos tok.

ütésálló iphone x tok phonebox

Ugyanazok a könnyű nyomógombok, nyitott fenék, amely könnyedén felfelé húzódik, és keskeny első perem. Mint a versenyző, úgy tűnik, hogy megfelelő védelmet nyújt, anélkül, hogy túlságosan terjedelmes lenne, és a kissé párnázott hátnak köszönhetően több hátvédőnek kellene lennie, mint az átlagos toknak. Ez egy teljesen fekete tok, és személy szerint szépnek tűnik. Szeretem a csuklópánt ötletét, mert egy kicsit extra védelmet kínál, amikor olyan dolgokat csinál, mint egy kézzel készített fotók.

Gyönyörű bőr védőtokok a legújabb telefonra

Ez egy nagyszerű szín, de ez egy tárcaváltás. Helyet biztosít a járművezetői engedélyhez és több hitelkártyához egy extra kis pénztárca kiegészítőben a ház hátoldalán. Vastagsága miatt ez a tok nem működik vezeték nélküli töltéssel.Tetszik a tok tépett kialakítása és a karcsú illeszkedés, és Sena jó munkát végzett a fizikai gombokkal. Mindegyik Sena-toknak olyan szép fém gombja van, amely szuper egyszerűen nyomható. Van egy ajka, amely végigfutja a telefont, és kicsit zavarja a felfelé húzódást.

iPHone x bőrtok sena

Racer bőrkárpit tokra (54,95 dollár) – Bár az Isa tokja teljesen praktikus volt, a Sena-i Racer-tok egy másik történet. Kék és fekete bőrből készült, egy személyre szabott versenyző csíkkal. A bőr durva és a hátlappal párnázott, így könnyen kezelhető, és nagyon kellemes a kezében. Bár van egy párnázott hát, ez a tok valójában meglehetősen vékony, és egy szép kis perem, amely megvédi az iPhone X kijelzőjét. A tok alja nyitott, így nem zavarja a felsikoláshoz vagy a dokkhoz történő töltést. A Bence-tok a Racer-hez hasonló, de az extra szalag nélkül. Ugyanolyan puha, párnázott bőrből készült, melyet nagyon szeretem, mert könnyű és kényelmes tapadni.

A törhetetlen ütésálló védelem

A LifeProof egy olyan márka, amely az OtterBox tulajdonában van, és az tokok magasabb szintű védelmet nyújtanak, mint az átlagos iPhone X tokében. A cseppvédelemmel azonban ömlesztve van, és ezek a LifeProof tokok nem olcsóak.

iphone x extrém tok lifeproof

LifeProof Next ($ 79.99) – A LifeProof következő példája az iPhone X tokében hasonló az OtterBox tokokhoz. Ez egy kétrészes pattintós tok, amely tartalmaz egy tiszta hátsó háttámlát és egy gumi burkolatú keretet az extra drop védelemhez. Ez nem vízálló tok, de ellenáll a pornak és a hónak, mert az az összes iPhone X csatlakozó alján található hangszórókat és hangszórókat fedezi.

 

LifeProof Slam (49,99 dollár) – A LifeProof Slam hasonló a LifeProofhoz képest vastagságban és formatervezésben, de olcsóbb, mert nem rendelkezik ugyanazon csatlakozóvédelemmel. A Lightning csatlakozó és a hangsugárzók nyitva maradnak, és a némító kapcsolónak nincs fedele. Szeretem a világos színkombinációkat a Slam számára, amely ismét egy tiszta, kemény műanyag héjból áll, amely láthatóvá teszi az iPhone X designját, és egy gumibetétet a jobb védelem érdekében. A Slam ugyanazt a kétkomponensű design-ot használja, és olyan gombokkal is rendelkezik, amelyeket nehéz nyomni. Ugyanolyan kúpos első perem van, mint a Next is.