Melyik lesz és mikor jön az új iPhone?

Egy nem ismert alkatrészgyártó szerint Tajvanon egy MacOtakara jelentésben és a GSM Arena által lefedett jelentésben a következő Apple Applet telefonja az iPhone 8 lesz. Inkább a 7S lesz, a jelenlegi iPhone 7 javított verziója.

A GSM Arena jelentések: Mindkettő egy olyan tervvel készül, amely várhatóan majdnem megegyezik azzal, amit már láttunk az iPhone 7 és a 7 Plus-on. Belülről az új telefonok szerencsére kapnak egy újabb A11 lapkakészletet, amely jobban teljesít, mint az A10 elődjénél. Emellett az Apple azt mondta, hogy bővíti a színes lehetőségeket a 7-es sorozat bemutatja annak lehetőségét, az új iPhone sportos merész piros színű. A The Independent szerint a piros telefon hozzáfűzése nagy lépés lesz, miután az Apple költözött, hogy a telefon színei konzervatívabbak legyenek. Kivéve a népszerű iPhone 5c, amely sportos egy műanyag testet, hogy jött egy sor élénk színek, a cég csak nem a legutóbbi termékek konzervatív fém színek, és még a változata rózsaszín nevezzük arany arany és viszonylag visszafogott a szín változata. A MacOTakara korábbi jelentéseiben a korábban szivárgott színek az iPhone felállásának részévé váltak, például a Rose Gold a 6S és a Jet Black az iPhone 7-en.

A várt változások nem kapcsolódnak semmilyen formatervezési felülvizsgálathoz az eszközön, ugyanazt a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót, amely ellentmondásosan eltávolításra került az iPhone 7-tel szemben. A fő változások inkább a telefonok feldolgozási kapacitására, egy új A11 lapkakészletgel. Az Apple Insider szerint a mai jelentés ellentmond a jól kapcsolt KGI elemző Ming-Chi Kuo jóslataival, amelyek a múlt hónapban előrejelzik az egyes Apple következő iPhone modelleit, hogy az integrált vezeték nélküli töltéssel minden üvegházat beépítsenek. Mac Otakara forrása szerint mindkét kiemelkedő funkció valószínűleg nem fog megjelenni 2017-ben, legalábbis az “iPhone 7s” sorozat esetében.

Ezek a jelentések vegyes előrejelzéseket mutatnak arra vonatkozóan, hogy mit várhatunk az iPhone következő iterációjától, és mindenkit arra gondolunk, hogy mi fog megjelenni. A Ming-Chi Kuo előrejelzése szerint a vezeték nélküli töltés és az összes üveg külseje valószínűleg legalább 2017-ben valószínűleg nem jelenik meg, ha a MacOtakaras információk hinni fognak. Az év elején a Bloomberg beszámolt arról, hogy a vezeték nélküli töltési technológiát az Apple teszteli, ezért várható, hogy a közeljövőben ez a szolgáltatás beépül a készülékbe. Januárban a Bloomberg számolt be arról, hogy az Apple Inc. az Egyesült Államokban és Ázsiában dolgozó partnerekkel dolgozik, hogy új vezeték nélküli töltési technológiát dolgozzanak ki, amely a jövő év folyamán a mobileszközökön telepíthető.

Addig is, amikor iPhone 7-es eseteket keres, ellenőrizze a Ghostek Covert Series iPhone 7 robbanásbiztos tokját és az iPhone Plus, a Ghostek Atomic 3 sorozatú vízálló tokját.