Melyik a legjobb iPhone tok

Mindenki meg akarja védeni a legújabb készülékét egy iPhone tok segítségével, főleg ha az a legújabb iPhone 7. Úgy döntöttünk, hogy ebben segítünk és összeszedjük a legjobb ütésbiztos védelmeket, amiket csak kapni lehet az Apple telefonokhoz.

kedvencünk az ütésálló iPhone tok

otterbox defender

Az összes tok közül az Otterbox-nak van a legnagyobb színválasztéka, és a legnagyobb kombinációs lehetősége. Mivel a tok több részből áll, pontosabban háromból, plusz egy csattból, ezért ezt a 4 elemet nagyjából kedvünkre variálhatjuk rendeléskor. Minden egyes példány személyre szabott színekben érkezhet hozzánk, abszolút felár mentesen.

iPhone tok tartozékok

A tokhoz való övcsat, jó szolgálatot tehet hegymászás vagy egyéb sport tevékenység közben. Az Otterbox híres a tökéletes minőségéről és a katonai minősítéséről. A szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően akár egy három méteres esést is túlélhet a telefon. Pontosabban az esetek 90%-ban sikerült megúsznia ezt a fajta mutatványt. Ez az érték egy egyszerű iPhone tokkal, vagy akár egy csupasz telefonnal nagyjából 10%, de inkább 0% lenne.

A védelem prémium minőséget képvisel, ezt bizonyítja a tökéletesen illeszkedő csatlakozó/port védő gumi vagy műanyag kiegészítői is. Ha választhatnék akkor én emelett az iPhone tok mellett tenném le a voksom, mivel nagy valószínűséggel ez védené meg legjobban az esésektől.

A következő a SUPCASE

supcase beetle

Egy újonccal találkozhatunk az termékek között. Az első tokja és mégis brutálisra sikeredett. Olyan dizájnt láthatunk amit eddig sehol máshol. Természetesen azért hasonlít másokra is, de hát nincs új a nap alatt. Mindegyiknek olyan formája lesz, amilyen formájú az Apple készülék maga.

Az elérhető színek

Az iPhone tok fehér színben érkezett hozzánk, és amikor rendeltük akkor még képről fel sem tűnt, hogy előlapja is van. Meglepetés volt amikor kivettük az exkluzív dobozából és láttuk, hogy ez egy 360 Fullprotect tartozék az új iPhone 7-hez.

Egyedi iPhone 7 kiegészítők

Ehhez is kapunk egy övcsipeszt, továbbá a nagy dobozba belecsempésztek nekünk egy biciklis tartót is, továbbá egy olyan futós tokot, amibe belefér a védelem miatt kissé megnövekedett Apple iPhone-unk.

Az anyaghasználat emeli ezt a terméket a többi főlé. Többrétegű a védőtok. Kapunk egy keményebb polikarbonát belső felet és ellentétben a többivel, kapunk egy puhább szilikon külső héjat. Ez fordítva védi meg mobilunkat az eséstől, mint a legtöbb mai tok. Azonban itt sem elhanyagolhat tény, hogy a Supcase nem bízta a véletlenre a marketingjét. Ők is leteszteltették a terméket, és megkapta a katonai minősítést 2 és fél méterig, ameddig szinte 100%-os biztossággal védi meg a telefon készülékházát bármilyen behatástól. Tesztvideóban még autóval is áthajtottak rajta, és hibátlanul állta a sarat, nem csak az iPhone, hanem a tok is.

UAG védőtok

uag utesallo iphone tok

Az örökös győztes az UAG tok. Most egy különleges kiadásban vehetjük szemügyre. A legújabb dizájnjuknak megfelelően átlátszó hátlappal dobták piacra ezt a fokozott védelmet ígérő tokot.

A hátlapot választhatjuk többféle árnyalatban, nekem a sötétkék áll a legközelebb a szívemhez, ezért erre tettem le a voksomat. A hátlapon egy kicsit sem diszkrét felirat hirdeti a márkát, ami egyáltalán nem probléma, mivel manapság elég híres termékről van szó, ami kizárólag minőségi a telefon hírnevéhez méltó iPhone tok gyárt.

A készülék oldala ebben az esetben kemény ABS műanyag maradt, ennek köszönhetően a fogása vékony marad, és nem nehezedik el feleslegesen. A legnagyobb védelmet az alján és a tetején található gumicsík adja, ami egy különleges TPU2 gumiszerű anyag. Ez állítólag 60%-al jobban csillapítja az iPhone 7-et érő rezgéseket (amik ebben az esetben a leejtéseknek felelnek meg), mint az előző generációs TPU1-es anyagot használó védőtokok.

SPECK, a megbízható törésbiztos

speck kek-szurke tok

Az egyik legelismertebb gyártó termékét bontottuk ki utoljára. Mivel biztosak voltunk benne, hogy ebben nem fogunk csalódni. Már az elején megsúgom, hogy nem tévedtünk. Ha Apple védelemről van szó, akkor valahogy mindig megjelenik a Speck is, mint egy lehetséges győztes a legjobb iPhone tokok között.

Az utóbbi időben a gyártó nyitott a nőiesebb dizájnok felé is, így már nagyjából 100-féle hátlap közül választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt. Megannyi variáció van a virágostól a halálfejesig, szinte bármi.

Mi egy egyszerű színkombinációs iPhone tokot választottunk kék belsővel és szürke kerettel.

A tok különlegessége, hogy a külső keményített törhetetlen műanyag héj, kiemelkedő fogást biztosít. Azonban az igazi rezgéselnyelő feladatot, a belső pontszerűen mintázott szilikon bélés látja el. A csomagban találunk egy Speck kijelzővédő fóliát is, ami az érintőképernyőnket is megfelelő védelemben részesíti. A tok pont annyira lóg a készülék pereme fölé, hogy asztalra helyezve ne érhesse semmilyen bántódás a kijelzőt.