iPhone 11 bemutató és hosszú távú teszt

Az Apple szeptember 10-én 2019 bemutatta az iPhone 11-et, az új zászlóshajóját $ 699 okostelefon, amely számos hatékony funkciót kínál megfizethető áron. Eladott mellett a drágább iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max, az iPhone 11 az iPhone, hogy ideális a legtöbb ember számára.

Kijelző és összeszerelés

Az iPhone 11 az iPhone XR utódja,és 6,1 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, amelyet az Apple “Liquid Retina HD Display” -nek hív. Ez jellegét meghatározza egy 1792 x 828 felbontás 326ppi, egy 1400:1 kontraszt arány, 625 nit max fényerő, True Tone támogatja beállítása a fehéregyensúly a környezeti világítás, és széles szín támogatás az élethű színek.

Az iPhone XR-hez hasonlóan az iPhone 11 sem tartalmazza a 3D Touch-ot, hanem a Haptic Touch- thasználja. A Haptic Touch támogatott az iOS 13 rendszerben, de hiányzik belőle a 3D Touch nyomásérzékenysége. Az iPhone 11 és 11 Pro is támogatja a Haptic Touch-ot, az Apple kiküszöböli a 3D Touch-ot az iPhone felállásban.

Design bölcs, az iPhone 11 tartalmaz egy üveg test, hogy jön a hat különböző színben:fehér, fekete, sárga, (TERMÉK)PIROS, Lila, és zöld. Az utóbbi két szín 2019-ben is új.

Az iPhone 11 nem tűnik sokban másnak, mint az iPhone XR, de az Apple azt mondja, hogy az okostelefon valaha volt legkeményebb üvegéből készült, és jobb vízállóságot (IP68)kínál, növelve az általános tartósságot. A térbeli hang magával ragadóbb hangélményt nyújt, és a Dolby Atmos támogatott.

A fejlődő kamerarendszer

A kamerarendszer megkülönbözteti az iPhone 11-et az XR-től, az Apple egy új kétlencsés kamerát vezet be, amely javulást jelent a korábbi egylencsés kamerához képest. A kamera beállítás jellegét meghatározza egy mértékadó széles- szög fényképezőgép és egy új túlzó széles- szög fényképezőgép -val egy 120 mérték mező -ból kilátás. Az iPhone 11 Pro és a Pro Max készüléktől eltérően nincs teleobjektív.

Alma mond a túlzó széles- szög fényképezőgép elfog négyszer több táj, gyártás ez ideális részére táj fénykép, építészet kép, fukar szemcsésedik, és több. Mindkét kamera együttműködik, hogy lehetővé tegye portré mód az emberek, háziállatok, tárgyak, és több, a frissítés az iPhone XR, hogy csak a támogatott személy felvételek Portré módban.

Az iPhone 11 kamerafelületét egy magával ragadóbb élménnyel újították fel, amely lehetővé teszi, hogy a kereten kívüli területet az ultra széles látószögű kamerával láthassa és rögzítse, ha szükséges. 2x optikai zoom out támogatott, mint a digitális zoom akár 5x.

Alma birtokol hozzáadott egy új Éjszaka mód amit’ szándékos -hoz használ a iPhone €z’ feldolgozás képességek és a új széles fényképezőgép érzékelő -hoz elfog éles, tiszta, okos fénykép egyenletes -ban igazi alacsony gyújtás feltételek, hasonló -hoz Éjjellátás mód -ra Google Fénykép berendezés.

A következő generációs Smart HDR kihasználja a gépi tanulás előnyeit, hogy természetesebb képeket rögzítsen továbbfejlesztett kiemelési és árnyékrészletekkel, és az iOS 13.2-ben az Apple egy Deep Fusion funkciót vezet be, amely fejlett gépi tanulási technikákat alkalmaz a fényképek pixelenkénti feldolgozásához, optimalizálva a textúrát, a részleteket és a zajt. Mindent egybevetve, az iPhone 11 sokkal jobb fényképészeti képességeket kínál az XR felett.

Vidózási képességek

4K videofelvétel kiterjesztett dinamikus tartományban áll rendelkezésre 24, 30, vagy 60fps, és mind a kamerák az iPhone 11 lehet használni a videofelvétel, az élő csere elérhető egy egyszerű csap.

A QuickTake video mód lehetővé teszi, hogy tartsa lenyomva az exponáló gombot a Kamera alkalmazásban, hogy automatikusan rögzítse a videót a téma követésével, és a Hangnagyítás funkció megegyezik a hanggal a videó keretezésével a dinamikusabb hangzásérdekében.

Az elülső TrueDepth kamerarendszer új, 12 megapixeles kamerávallett frissítve, és akár 30 százalékkal gyorsabbá tette a Face ID-t, és több szögből is képes dolgozni. Ez az első alkalom, hogy támogatja a 120 fps slo-mo videó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elfog slo-mo szelfik, más néven “slofies.” A TrueDepth kamera támogatja a következő generációs intelligens HDR-t is a természetesebb megjelenésű fényképekhez, és 4K-s videókat is képes rögzíteni 60 fps sebességgel.