Az első tok poszt

burkley bőrtok

Mit válassz, ha szereted bőrt, de nem szeretne egy pénztárca szerű kinyithatós tokot? Nézd meg ezt az iPhone 7 Burkley tokot,  amely egy illesztett kemény héjú design tok, bőr kivitelben.

Prémium iPhone 7 tokokban

Csak felpattintod az okostelefon hátlapjára, és megtalálod a pontos nyílásokat, mint a port, kamera, és a gombok. A készülék lefedettsége ezzel nagyon minimális lesz, így ez nem egy igazi ütésálló outdoor tok, inkább egy prémium bőr borítású vonzó dizájner tok, ami a telefonnak nagyon kényelmes tartást ad és fogást. Szerencsére van választék különböző színekben és bőr stílusokban.

márványtok

Márvány védelem

Találkoztunk már mindenféle variációval (vevletcaviar), de ez az első alkalom, hogy egy márvány tok akad a kezünkbe. Ezek az védőtokok is gyönyörűek, de abban nem vagyunk biztosak, hogy mennyire praktikusak, és ezt természetesen nem vagyunk hajlandóak ütéspróbának kitenni, de sajnos nagy valószínűséggel nem élné túl a próbát.

Ayaghasználat

Az alaptok egy standard TPU anyag, minimalista, és szorosan illeszkedik az iPhone-ra, a kivágások prémium márkához híven a megfelelő helyeken vannak. A hátsó panel természetesen márványból van, amely minden esetben teljesen egyedi. Választhatsz fehér, fekete, vagy különleges  vöröses opciót, és akkor a fehér TPU az iPhone tok a fekete helyett. Ezek nem védőtokok, ez inkább stílus, abból is a drágábbik fajta.